• Ditte Overby

Mød Ditte Overby

Opdateret: 17. aug. 2019

Velkommen til Omegakonsulenten.dk – stedet hvor du kan finde inspiration til en anti-inflammatorisk livsstil.


Min passion er at formidle viden og erfaringer omkring, hvad kroppen er i stand til, når den er i balance samt at inspirere alle dem omkring mig til, hvordan de kan investere i deres sundhed og hvilken forskel det kan gøre.Balance-Specialist og Omega3-konsulent

Som kostvejleder samarbejder jeg med en lang række klinikker bl.a. House of Melchiorsen og Pro-Align Idrætsfysioterapi, hvor jeg formidler, hvordan kosttilskud let kan hjælpe kroppen tilbage i balance.


Gennem de sidste mange år har jeg holdt en masse foredrag med det formål, at inspirere til alt det vi selv kan gøre for at få vores krop til at fungere optimalt.


Derudover har jeg 20 års erfaring med at hjælpe mennesker indenfor behandlings- og socialpsykiatrien, hvor jeg blandt andet var med til at arrangere det sundhedsfremmende projekt “Vestegnen til Skagen”.


Min mission er helt overordnet, at formidle en simpel genvej til anti-inflammatorisk livsstil og hjælpe mennesker til mere energi, større overskud og en sundere og stærkere krop.


Derfor er jeg særligt vild med Balance-olien, bl.a. fordi den er det mest testbaserede produkt på markedet og har gjort en kæmpe forskel for både mig og rigtig mange andre. Balancen mellem omega-6 og omega-3 er nemlig meget essentiel for vores cellemembraners evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer – og forskerne er i dag enige om at inflammation i kroppen, er årsag til mange livsstilsrelaterede sygdomme.


Kontakt mig endelig, hvis du er klar til ny inspiration til, hvordan du let lever anti-inflammatorisk og hvis du vil høre mere om, hvilken betydning det har for din krop.Kærlig hilsen


Ditte Overby

Kostvejleder
7 visninger0 kommentarer