• Ditte Overby

Kostvejledning og Foredrag

Opdateret: 17. aug. 2019

Ønsker du inspiration og ny viden omkring anti-inflammatorisk livsstil og hvordan du nemt og hurtigt kan forbedre din sundhed? Jeg tilbyder individuelle konsultationer og foredrag i både privat regi og hos virksomheder.Individuelle konsultationer

Det er muligt at booke individuelle konsultationer hos fx House of Melchiorsen. Til konsultationen tager vi sammen udgangspunkt i din livsstil, ønsker og behov samt helbredsmæssige udfordringer - og ud fra alt det, tilpasser jeg mine anbefalinger for at understøtte din sundhed optimalt på en nem og effektiv måde.


Du er meget velkommen til at booke en 30 min. gratis konsultation hos mig – ring eller skriv for at aftale nærmere.


Kosten og de valg vi tager gør vi enten at vi ældes hurtigere eller holder os unge og vitale. Inflammation i kroppen gør at vi ældes hurtigere og derfor er den så vigtig at slippe af med.


Foredrag

Jeg kommer også gerne ud og holder foredrag - både i privat regi og hos virksomheder. Mange virksomheder ønsker at mindske sygefravær og have mere fokus på sundhed, trivsel og effektivitet.

Derfor tager jeg ud og fortæller om alt dette samt den simple vej til anti-inflammatorisk livsstil og vigtigheden af at passe på sig selv og hinanden.

Hvis I ønsker det, kan jeg også tage et kig på, hvilken mad, der bliver serveret og hvordan det nemt kan optimeres.


Kontakt mig for mere info

Ring eller skriv endelig til mig, hvis du vil høre mere og ønsker at investere i din sundhed.Husk: Din krop. Din fremtid!Kærlig hilsen


Ditte Overby

Kostvejleder


13 visninger0 kommentarer